AGROORG
belépés/Regisztráció

rólunk

Cégünk és jogelődei  több mint 35 éve szolgálják saját fejlesztésű programjaival egyre növekvő partneri körét, a hazai mezőgazdasági vállalkozásokat.

A programjaink az AGROORG részeként és önállóan is működőképesek. Együttes használatuk esetén átfogják a teljes belső AGRO-management (ügyviteli-számviteli) rendszert (pénzügy-főkönyv-controlling, bér-munkaügy, készletgazdálkodás, tárgyieszköz-nyilvántartás, részvénykönyv), amit AGRO-production (termelési) programjaink (növénytermesztés-táblatörzskönyv-gazdálkodási napló, földbérlet-földhasználat, mezőgazdasági szolgáltatás, szárítási szolgáltatás, takarmánykeverés, integráció) egészítenek ki. (Integrált = részekből összeállított, közös adatbázisokra épülő egységes rendszer, ahol egy adatot csak egyszer kell bevinni, és azt minden részrendszer felhasználja.)

Programjaink önálló működtetése-beszerzése esetén biztosított a rendszer fokozatos kiépítése a későbbi egységes működtetés érdekében.

Vállaljuk programjaink helyszíni átadását, betanítását, naprakész és folyamatos jogszabálykövetéssel, garanciavállalással. Emellett szívesen végezzük a műszaki kiszolgálást, számítógépek szállítását, azok helyszíni szervizelését.

Programjaink egyedi számítógépeken, vagy hálózatokon Windows és Linux környezetben, azok legújabb verzióin is működtethetők, kapcsolódnak elektronikus adatszolgáltatáshoz, banki terminálokhoz, digitális mérleghez, térinformatikai rendszerhez, járműkövetéshez és GPS technikához.

 

 

AGROORG integrált rendszereagro financeagro storeagro humanagro toolagro landagro dryagro serviceagro plantagro mixagro company
Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

2018. évi tavaszi rendezvényeink

Az AGROORG 2018. tavaszán is megtartja hagyományos szoftver bemutatóit - március 21. Székesfehérvár a Hotel Platán (Gyümölcs u 28.) www.hotelplatan.eu . - április 11. Békéscsaba, Szlovák Kultúra Háza (Kossuth tér 10.) www.slovak.hu - április 17. Szolnok, a Park Panzió és Étterem (Ipari Park, Piroskai út 10.)

bővebben

2017. őszi rendezvényeink

Idén is megtartjuk a hagyományos őszi rendezvényeinket , amelyekre várjuk a Tisztelt Új Érdeklődőt és minden Kedves Meglévő Partnerünket.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu