AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-service

  • a vállalkozások által a környezetüknek végzett mezőgazdasági szolgáltatások nyilvántartását és számlázását valamint felvásárlást szolgálja,
  • működtetése történhet egyedi szolgáltatások és csoportos szolgáltatások esetén ( pl. háztáji-szerűen is, ahol egy táblában több megrendelő részére azonos technológiai szolgáltatást végeznek, ezért itt a költségeket -szolgáltatási díjat- kell terület arányosan felosztani),
  • lehetőséget ad a megrendelők közötti árdifferenciálásra, valamint a keresztbeszállítások figyelésére,
  • nyilvántartja a szolgáltatáshoz felhasznált anyagokat, elvégzett műveleteket,
  • a szolgáltatások teljesítése után elkészíti a számlákat (csoportos művelés esetén automatikus felosztással),
  • felvásárlási jegyet készít,
  • nyilvántartja a tartozások és követelések egyenlegét,
  • elkészíti az ÁFA-bevalláshoz az analitikát (önálló működés esetén),
  • számla és ÁFA-állományát az AGRO-finance (pénzügy-főkönyv)-nek, az anyag felhasználásokat  AGRO-store (készlet) programnak adja át.

 

 

AGRO-service

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu