AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

Gazdálkodási Napló

  • önálló termékként jelenleg nem értékesítjük, mert az AGRO-plant (növénytermesztés-táblatörzskönyv) program részeként kezeljük (jóllehet a rendszer egyébként lehetővé teszi az összes adatra vonatkozóan a teljes körű felvitelt is),
  • az egyéb adatok rögzítését kényelmi funkciók segítik,
  • a program adattartalmában és a kinyomtatásra kerülő táblázatokban mindenben és mindenkor megfelel az aktuális jogszabályoknak,
  • az adatokat az AGRO-plant (növénytermesztés-táblatörzskönyv) programból töltjük át, ezzel biztosítva partnereink számára, hogy az időszaki jogszabály változásoktól függetlenül naprakészen vezethessék ezt a nyilvántartást.

 

 

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu