AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-land

  • a bérbevett földterületek nyilvántartása helyrajzi szám, tulajdoni lap, bérbeadó szerinti rendezettségben,
  • AGRO-plant (növénytermesztés-táblatörzskönyvnek) a táblákhoz tartozó helyrajzi számok átadása,
  • földterületekre vonatkozó adatok (elhelyezkedése, művelési ág, méret, AK, tulajdonos ill. haszonélvező személye, bérleti időtartam, bérleti díj tárolása,
  • bérleti szerződés készítése,
  • bérleti díj számfejtése részlegesen vagy teljeskörűen előlegkezeléssel, adólevonással, többféle terményben és pénzben,
  • kiértesítőlevél készítése,
  • földhasználati nyilvántartáshoz előírt bejelentési adatlap elkészítése földhivataloknak, adóbejelentés az önkormányzatoknak.

 

 

AGRO-land

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu