AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-mix

  • Keveréktakarmány-gyártás indításakor megadható, hogy mely receptúra alapján melyik napon, mekkora adagot indítunk. A program automatikusan kiszámolja az alapanyagok szükségletét. A gyártott mennyiség későbbi módosításával a program visszaszámolja az alapanyag szükségletet.
  • Kimutatható, hogy a gyártott és a lemért mennyiségek között mekkora eltérés van késztermékre és alapanyagokra vonatkoztatva egyaránt. Ezután a lezárt és mérlegelt mennyiségi adatok átadásra kerülnek azAGRO-store (készlet) programba.
  • A felhasznált alapanyagokról kiadási bizonylatok keletkeznek, az elkészült késztermékekről pedig bevételi bizonylatok keletkeznek.
  • Bármikor lekérdezhető az aktuális raktárkészlet, azonban a program itt még figyelembe veszi az indított gyártások alapanyag szükségletét és a keletkezett késztermék mennyiségét is a kiszállítások függvényében.
  • A program  működtetéséhez elengedhetetlenül szükséges az AGRO-store (készlet ) program alkalmazása. Az AGRO-finance (pénzügy-főkönyv) használata nem feltétlenül szükséges, de alkalmazása esetén a mérlegelt értékek külön rögzítésére az AGRO-mix (takarmánykeverő-receptúra) programban már nincs szükség.

 

 

AGRO-mix

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu