AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-mix

  • Keveréktakarmány-gyártás indításakor megadható, hogy mely receptúra alapján melyik napon, mekkora adagot indítunk. A program automatikusan kiszámolja az alapanyagok szükségletét. A gyártott mennyiség későbbi módosításával a program visszaszámolja az alapanyag szükségletet.
  • Kimutatható, hogy a gyártott és a lemért mennyiségek között mekkora eltérés van késztermékre és alapanyagokra vonatkoztatva egyaránt. Ezután a lezárt és mérlegelt mennyiségi adatok átadásra kerülnek azAGRO-store (készlet) programba.
  • A felhasznált alapanyagokról kiadási bizonylatok keletkeznek, az elkészült késztermékekről pedig bevételi bizonylatok keletkeznek.
  • Bármikor lekérdezhető az aktuális raktárkészlet, azonban a program itt még figyelembe veszi az indított gyártások alapanyag szükségletét és a keletkezett késztermék mennyiségét is a kiszállítások függvényében.
  • A program  működtetéséhez elengedhetetlenül szükséges az AGRO-store (készlet ) program alkalmazása. Az AGRO-finance (pénzügy-főkönyv) használata nem feltétlenül szükséges, de alkalmazása esetén a mérlegelt értékek külön rögzítésére az AGRO-mix (takarmánykeverő-receptúra) programban már nincs szükség.

 

 

AGRO-mix

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

2018. évi tavaszi rendezvényeink

Az AGROORG 2018. tavaszán is megtartja hagyományos szoftver bemutatóit - március 21. Székesfehérvár a Hotel Platán (Gyümölcs u 28.) www.hotelplatan.eu . - április 11. Békéscsaba, Szlovák Kultúra Háza (Kossuth tér 10.) www.slovak.hu - április 17. Szolnok, a Park Panzió és Étterem (Ipari Park, Piroskai út 10.)

bővebben

2017. őszi rendezvényeink

Idén is megtartjuk a hagyományos őszi rendezvényeinket , amelyekre várjuk a Tisztelt Új Érdeklődőt és minden Kedves Meglévő Partnerünket.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu