AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Az AGROORG Kft. 2020. tavaszi rendezvényeinek elhalasztása
AGROORG, 2020/03/16 11:51

Sajnálattal értesítjük, hogy a március 24 –re Szolnokra , valamint a március 26-ra Székesfehérvárra meghirdetett szoftver bemutatóinkat a kialakult járvány helyzet , a már életbe lépett és a még várható hatósági korlátozások miatt, valamint partnereink és kollégáink egészségének megóvása érdekében bizonytalan időre elhalasztjuk.

Tisztelt Partnerünk !Sajnálattal értesítjük, hogy a március 24 –re Szolnokra , valamint a március 26-ra Székesfehérvárra meghirdetett szoftver bemutatóinkat a kialakult járvány helyzet , a már életbe lépett és a még várható hatósági korlátozások miatt, valamint partnereink és kollégáink egészségének megóvása érdekében bizonytalan időre elhalasztjuk.
Minden tőlünk telhetőt megtettünk rendezvényünk színvonalas körülményeinek biztosítása, eredményes lebonyolítása érdekében. Cégünk számára- közel 40 éve - a partnereinkkel való találkozás mindig ünnepi alkalom. Bár most is készültünk rá, de ez az ünnep most elmarad.

Helyette :
azoknak az érdeklődő partnereinknek, akik a rendezvényeinken részt szerettek volna venni, ezúton ajánljuk fel „ kárpótlásul”, hogy ha szoftver vásárlási szándékukat 2020. március 24. és 2020. május 10. között bejelentik Cégünknek, úgy az aktuális árlistánk szerinti árhoz képest 30 % árkedvezménnyel vásárolhatják meg bármelyik termékünket.
Számukra biztosítjuk a szoftvereink teljes részletességű távoli ( internetes ) bemutatását, vagy- ha a korlátozások nem akadályozzák - helyszíni bemutatását telephelyükön.

Jó egészséget kívánva várjuk szíves visszajelzésüket !


Tisztelettel: Lantos Krisztina
ügyvezető
AGROORG KFT
+36209890-704

Vissza

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozónknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni ( home office )munkavégzést. Mindnyájan ( szoftver betanítók és programozók ) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel , számítógépekkel és szoftverekkel ,( skype,viber messenger elérhetőséggel) amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását .

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu