AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Meghívó 2019. AGROmashEXPO-ra és tavaszi saját rendezvényeinkre
AGROORG, 2019/01/17 11:13

Meghívó 2019. AGROmashEXPO-ra és tavaszi saját rendezvényeinkre

Az AGROORG KFT meghívja Önöket az AGROmashEXPO kiállításra a HUNGEXPO kiállítási területen a G pavilon 301/B kiállítási standján tartandó szoftver bemutatójára.

Egyben ezúton tájékoztatjuk Önöket a tavaszi tervezett szoftver bemutatóink helyéről és időpontjáról. Ezekre a bemutatókra is várjuk partnereinket és természetesen a szokásos módon pontosított meghívót küldünk Önöknek.

Tavaszi rendezvényeink időpontjai és helyszínei az alábbiak:
- március 28. Baja, Szentháromság tér 6. www.hotelduna.hu
- április 4. Székesfehérvár a Hotel Platán (Gyümölcs u 28.) www.hotelplatan.eu .


Kérjük tiszteljenek meg bennünket látogatásukkal rendezvényeinken!

Vissza

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu