AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Meghívó 2019. AGROmashEXPO-ra és tavaszi saját rendezvényeinkre
AGROORG, 2019/01/17 11:13

Meghívó 2019. AGROmashEXPO-ra és tavaszi saját rendezvényeinkre

Az AGROORG KFT meghívja Önöket az AGROmashEXPO kiállításra a HUNGEXPO kiállítási területen a G pavilon 301/B kiállítási standján tartandó szoftver bemutatójára.

Egyben ezúton tájékoztatjuk Önöket a tavaszi tervezett szoftver bemutatóink helyéről és időpontjáról. Ezekre a bemutatókra is várjuk partnereinket és természetesen a szokásos módon pontosított meghívót küldünk Önöknek.

Tavaszi rendezvényeink időpontjai és helyszínei az alábbiak:
- március 28. Baja, Szentháromság tér 6. www.hotelduna.hu
- április 4. Székesfehérvár a Hotel Platán (Gyümölcs u 28.) www.hotelplatan.eu .


Kérjük tiszteljenek meg bennünket látogatásukkal rendezvényeinken!

Vissza

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Kollégáink a járványveszélyre való tekintettel választásuk szerint , -de nem kötelezően -home office-ban dolgoznak. Telefonszámukat partnereink ismerik, azok nyilvánosak és honlapunkon is elérhetők. Partnereinket a már megszokott módon távoli eléréssel, - vagy ameddig a jogszabályok nem tiltják - kívánságuk szerinti telephelyen szolgáljuk ki. Cégünk - mint eddig is mindig- a járvány időszakában is biztosítja partnerei számára a zavartalan, teljes körű kiszolgálást.

bővebben

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu