AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Növénytermesztés Raktár- vagy Készlet Program-összekötéssel
AGROORG, 2017/01/10 11:14

Új fejlesztésünk: Növénytermesztés Raktár- vagy Készlet Program-összekötéssel

Növénytermesztés Raktár- vagy Készlet Program-összekötéssel

Az utóbbi időben történt fejlesztések révén lehetőséget teremtettünk arra, hogy az AGROORG Növénytermesztés Programja az AGROORG Raktár Programjával kiegészítve azzal összekötve, vagy a Készlet Programmal összekapcsoltan működjön.
Az összekapcsolási módok alapkoncepciója azonos, a működtetésükben azonban fontos különbségek találhatóak.
Mindegyik összekötés közös jellemzője, hogy a Növénytermesztés Programban rögzített anyagfelhasználások, illetve hozambeírások közvetlenül változtatják a raktárban, illetve a készletben lévő anyagmennyiséget. Mindegyik készletmozgás rögzítése külön bizonylatszámra történik, így ezek alapján könnyen visszakereshetőek, utólag ellenőrizhetőek mind a Raktár/Készlet, mind a Növénytermesztés Programban.
Az egyes mozgásokról a bevét- vagy kivét bizonylatok kinyomtathatóak. A Növénytermesztés Programban külön lekérdezhetőek - az Anyag felhasználási kimutatás segítségével - a kijuttatott, illetve hozamolt anyagok akár külön anyagonként, akár táblánként, növényenként, illetve anyagféleségenként (trágya, vegyszer, vetőmag, hozam) összesítve mennyiségben és értékben.

Új fejlesztésünk eredményeként három különböző összekötési lehetőséget biztosítunk a rendszerben:

- Az első esetben a Növénytermesztés Program a - Cégünk által fejlesztett és megvásárolható- Raktár Programmal van összekapcsolva úgy, hogy a felhasználó nem rendelkezik AGROORG Készlet Programmal.
.-A második esetben a Növénytermesztés Program szintén a - Cégünk által fejlesztett és ha nem rendelkeznek vele, megvásárolható- Raktár Programmal van összekötve, de emellett az AGROORG Készlet Program is használatban van.
-A harmadik esetben a Növénytermesztés Program közvetlenül a Készlet Programmal van összekötve

A Növénytermesztési Programunkat fejlesztő és kiszolgáló munkatársaink várják szíves érdeklődésüket az Önök által ismert elérhetőségeinken, valamint bemutatják az AGROMASHEXPO-n (2017.01.25. és 01.28. között) a HUNGEXPO vásárterületen a G pavilonban a 101/D kiállítási standunkon.

Vissza

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu