AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

Gazdálkodási Napló

  • önálló termékként jelenleg nem értékesítjük, mert az AGRO-plant (növénytermesztés-táblatörzskönyv) program részeként kezeljük (jóllehet a rendszer egyébként lehetővé teszi az összes adatra vonatkozóan a teljes körű felvitelt is),
  • az egyéb adatok rögzítését kényelmi funkciók segítik,
  • a program adattartalmában és a kinyomtatásra kerülő táblázatokban mindenben és mindenkor megfelel az aktuális jogszabályoknak,
  • az adatokat az AGRO-plant (növénytermesztés-táblatörzskönyv) programból töltjük át, ezzel biztosítva partnereink számára, hogy az időszaki jogszabály változásoktól függetlenül naprakészen vezethessék ezt a nyilvántartást.

 

 

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Kollégáink a járványveszélyre való tekintettel választásuk szerint , -de nem kötelezően -home office-ban dolgoznak. Telefonszámukat partnereink ismerik, azok nyilvánosak és honlapunkon is elérhetők. Partnereinket a már megszokott módon távoli eléréssel, - vagy ameddig a jogszabályok nem tiltják - kívánságuk szerinti telephelyen szolgáljuk ki. Cégünk - mint eddig is mindig- a járvány időszakában is biztosítja partnerei számára a zavartalan, teljes körű kiszolgálást.

bővebben

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu