AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-service

  • a vállalkozások által a környezetüknek végzett mezőgazdasági szolgáltatások nyilvántartását és számlázását valamint felvásárlást szolgálja,
  • működtetése történhet egyedi szolgáltatások és csoportos szolgáltatások esetén ( pl. háztáji-szerűen is, ahol egy táblában több megrendelő részére azonos technológiai szolgáltatást végeznek, ezért itt a költségeket -szolgáltatási díjat- kell terület arányosan felosztani),
  • lehetőséget ad a megrendelők közötti árdifferenciálásra, valamint a keresztbeszállítások figyelésére,
  • nyilvántartja a szolgáltatáshoz felhasznált anyagokat, elvégzett műveleteket,
  • a szolgáltatások teljesítése után elkészíti a számlákat (csoportos művelés esetén automatikus felosztással),
  • felvásárlási jegyet készít,
  • nyilvántartja a tartozások és követelések egyenlegét,
  • elkészíti az ÁFA-bevalláshoz az analitikát (önálló működés esetén),
  • számla és ÁFA-állományát az AGRO-finance (pénzügy-főkönyv)-nek, az anyag felhasználásokat  AGRO-store (készlet) programnak adja át.

 

 

AGRO-service

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Kollégáink a járványveszélyre való tekintettel választásuk szerint , -de nem kötelezően -home office-ban dolgoznak. Telefonszámukat partnereink ismerik, azok nyilvánosak és honlapunkon is elérhetők. Partnereinket a már megszokott módon távoli eléréssel, - vagy ameddig a jogszabályok nem tiltják - kívánságuk szerinti telephelyen szolgáljuk ki. Cégünk - mint eddig is mindig- a járvány időszakában is biztosítja partnerei számára a zavartalan, teljes körű kiszolgálást.

bővebben

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu