AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-partner

  • Ügyfelenként és termékenként, valamint évenként megadható egy hitelkeret, amelynek terhére az ügyfél vásárolhat.Ez történhet az AGRO-store (készlet ) programmal összeköttetésben, amikor az értékesített cikkek automatikusan készletcsökkentő tételként megjelennek.
  • A vásárlásról számla készíthető. A kibocsátott számlák után időszakonként integrátori kamatot számol a program, a számla teljesítési dátumától, illetve a számlára történt előző kamatszámítás végétől, a kamatszámítási periódus végéig.A kamatszámítás futtatása előtt megadható a kamat mértéke, valamint a 3 havi BUBOR mértéke.
  • A kiszámított kamatokról kamatlevél nyomtatható. Amikor megtörténik az elszámolás az ügyféllel, akkor egyszeri integrátori díj számítható, amelyről szintén számla készíthető. A számlázási adatok, illetve az integrátori kamat összegei átadhatóak az AGRO-finance (pénzügy-főkönyv) programnak.

 

 

AGRO-partner

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Kollégáink a járványveszélyre való tekintettel választásuk szerint , -de nem kötelezően -home office-ban dolgoznak. Telefonszámukat partnereink ismerik, azok nyilvánosak és honlapunkon is elérhetők. Partnereinket a már megszokott módon távoli eléréssel, - vagy ameddig a jogszabályok nem tiltják - kívánságuk szerinti telephelyen szolgáljuk ki. Cégünk - mint eddig is mindig- a járvány időszakában is biztosítja partnerei számára a zavartalan, teljes körű kiszolgálást.

bővebben

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu