AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-mix

  • Keveréktakarmány-gyártás indításakor megadható, hogy mely receptúra alapján melyik napon, mekkora adagot indítunk. A program automatikusan kiszámolja az alapanyagok szükségletét. A gyártott mennyiség későbbi módosításával a program visszaszámolja az alapanyag szükségletet.
  • Kimutatható, hogy a gyártott és a lemért mennyiségek között mekkora eltérés van késztermékre és alapanyagokra vonatkoztatva egyaránt. Ezután a lezárt és mérlegelt mennyiségi adatok átadásra kerülnek azAGRO-store (készlet) programba.
  • A felhasznált alapanyagokról kiadási bizonylatok keletkeznek, az elkészült késztermékekről pedig bevételi bizonylatok keletkeznek.
  • Bármikor lekérdezhető az aktuális raktárkészlet, azonban a program itt még figyelembe veszi az indított gyártások alapanyag szükségletét és a keletkezett késztermék mennyiségét is a kiszállítások függvényében.
  • A program  működtetéséhez elengedhetetlenül szükséges az AGRO-store (készlet ) program alkalmazása. Az AGRO-finance (pénzügy-főkönyv) használata nem feltétlenül szükséges, de alkalmazása esetén a mérlegelt értékek külön rögzítésére az AGRO-mix (takarmánykeverő-receptúra) programban már nincs szükség.

 

 

AGRO-mix

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Kollégáink a járványveszélyre való tekintettel választásuk szerint , -de nem kötelezően -home office-ban dolgoznak. Telefonszámukat partnereink ismerik, azok nyilvánosak és honlapunkon is elérhetők. Partnereinket a már megszokott módon távoli eléréssel, - vagy ameddig a jogszabályok nem tiltják - kívánságuk szerinti telephelyen szolgáljuk ki. Cégünk - mint eddig is mindig- a járvány időszakában is biztosítja partnerei számára a zavartalan, teljes körű kiszolgálást.

bővebben

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu