AGROORG
belépés/Regisztráció

rólunk

Cégünk és jogelődei   több mint 40 éve szolgálják saját fejlesztésű programjaival egyre növekvő partneri körét, a hazai mezőgazdasági vállalkozásokat.


A programjaink az AGROORG részeként és önállóan is működőképesek. Együttes használatuk esetén átfogják a teljes belső AGRO-management (ügyviteli-számviteli) rendszert (pénzügy-főkönyv-controlling, bér-munkaügy, készletgazdálkodás, tárgyieszköz-nyilvántartás, részvénykönyv), amit AGRO-production (termelési) programjaink (növénytermesztés-táblatörzskönyv-gazdálkodási napló, földbérlet-földhasználat, mezőgazdasági szolgáltatás, szárítási szolgáltatás, takarmánykeverés, integráció) egészítenek ki. (Integrált = részekből összeállított, közös adatbázisokra épülő egységes rendszer, ahol egy adatot csak egyszer kell bevinni, és azt minden részrendszer felhasználja.)

Programjaink önálló működtetése-beszerzése esetén biztosított a rendszer fokozatos kiépítése a későbbi egységes működtetés érdekében.


Vállaljuk programjaink helyszíni átadását, betanítását, naprakész és folyamatos jogszabálykövetéssel, garanciavállalással.


Programjaink egyedi számítógépeken, vagy hálózatokon Windows és Linux környezetben, azok legújabb verzióin is működtethetők, kapcsolódnak elektronikus adatszolgáltatáshoz, banki terminálokhoz, digitális mérleghez, térinformatikai rendszerhez, járműkövetéshez és GPS technikához.

 

 

AGROORG integrált rendszereagro financeagro storeagro humanagro toolagro landagro dryagro serviceagro plantagro mixagro company
Vissza a főoldalra
/
1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu