AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....
AGROORG, 2020/04/17 14:33

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, hogy - ameddig muszáj kollégáink home office- ból szolgálják ki Önöket, és a kiszolgálás minősége nem változhat (őszintén reméljük, hogy az Önök tapasztalata szerint is ígéretünket sikerült betartanunk),- és a tavaszi rendezvényeinkről , hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk.

Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, de hogy sikerül-e .........

Az elmúlt hónap alatt partnereink is folyamatosan kerestek bennünket és a szakmai kérdések megoldásán kívül mindig szóba kerültek a most elkerülhetetlen aggódó kérdések. Őszintén reméljük, hogy Önök, barátaink, ismerőseink, és szeretteik biztonságban, egészségben, szerencsésen vészelik át ezt az időszakot is.

Tudjuk, hogy ez az évszak, sem a helyzet nem az olvasásról szól. Mégis engedjék meg, hogy elküldjük a "Mezőhír"-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünknek az Önökkel közös munkában telt több évtizedes történetét írja le a kezdetektől, a nagyon is aktuális helyzeten keresztül a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

A cikket honlapunkon a Rólunk menüponton belül, a Fotógaléria résznél találhatják meg.

Jó egészséget kíván Önöknek kollégái nevében is :

Lantos Krisztina ügyvezető
AGROORG

Vissza

Vissza a főoldalra
/
1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu