AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Online számlázás tájékoztató
AGROORG, 2018/06/18 09:33

Az AGROORG elkészítette az online számlázáshoz szükséges programmódosításokat.

Tájékoztató az online számlázáshoz kapcsolódó program módosításainkról


Tisztelt Partnerünk!


Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy az Önök által használt AGRO-finance (Win. Pénzügy-főkönyv), AGRO-dry (Szárítási szolgáltatás), AGRO-service (Mezőgazdasági szolgáltatás) szoftverekhez az online számlázás 2018.július 1-i bevezetésével összefüggő módosítást készítettünk.

Az erre vonatkozó értesítést valamennyi, a fenti szoftvereink használatára jogosult partnerünknek megküldtük. Amennyiben az Önök Cége jogosult felhasználója ezeknek a programjainknak és ezt az értesítést valamilyen okból nem kapták volna meg, kérjük haladéktalanul jelezzék Cégünknek.

A program tesztelése során azt tapasztaltuk, hogy a NAV fogadó felülete rendkívül érzékeny a feltöltött adatok struktúrájára, megfelelő formátumára (adathossz, vessző, pontok, space-ek, hiányzó adatmezők, nagybetű, kisbetű stb….).Ilyen esetekben a fogadó felület hibaüzenettel utasítja vissza a számla feltöltését.

Azért, hogy a július 1-i induláskor az Önök Cégénél ne keletkezzen tömegesen hibásnak jelzett és ezért a NAV által be nem fogadott számla, javítandó probléma különös indokolt, hogy a partnereinknek a most megküldött program módosítást betöltsék és azt nagyszámú saját adatukkal hosszabb ideig és alaposan teszteljék, megismerjék, rutinszerű használatát begyakorolják.

Nagyon fontos az is, hogy a tesztelés során szerzett tapasztalataik alapján a törzsadataikat alaposan ellenőrizzék és módosítsák olyan módon, hogy azt a NAV tömeges hibajelzés nélkül befogadja.
Mivel a NAV eddigi utolsó program módosítása június 14-én este jelent meg és előfordulhat, hogy még továbbiak is megjelenhetnek, valamint mert Cégünk az partnereink hibajelzései alapján program módosítást küldhet, nagyon fontos, hogy az általunk küldött/küldendő program módosításokat-a szokásos mentés után-haladéktalanul töltsék fel.

További technikai részleteket az érintett AGROORG szoftverek jogosult partnereinek küldött program módosítás kísérő levele tartalmaz.

A NAV ezen a weboldalon https://onlineszamla-test.nav.gov.hu/ biztosít online felületet a cégek saját adataival történő teszteléshez és begyakorláshoz.

Kérjük, hogy a partnereinknek megküldött teszt program feltöltése, használata során felmerülő bármely problémájukat haladéktalanul jelezzék munkatársainknak.

Tisztelettel:

Lantos Krisztina
ügyvezető

Vissza

Vissza a főoldalra
/
1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu