AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Növénytermesztés Raktár- vagy Készlet Program-összekötéssel
AGROORG, 2017/01/10 11:14

Új fejlesztésünk: Növénytermesztés Raktár- vagy Készlet Program-összekötéssel

Növénytermesztés Raktár- vagy Készlet Program-összekötéssel

Az utóbbi időben történt fejlesztések révén lehetőséget teremtettünk arra, hogy az AGROORG Növénytermesztés Programja az AGROORG Raktár Programjával kiegészítve azzal összekötve, vagy a Készlet Programmal összekapcsoltan működjön.
Az összekapcsolási módok alapkoncepciója azonos, a működtetésükben azonban fontos különbségek találhatóak.
Mindegyik összekötés közös jellemzője, hogy a Növénytermesztés Programban rögzített anyagfelhasználások, illetve hozambeírások közvetlenül változtatják a raktárban, illetve a készletben lévő anyagmennyiséget. Mindegyik készletmozgás rögzítése külön bizonylatszámra történik, így ezek alapján könnyen visszakereshetőek, utólag ellenőrizhetőek mind a Raktár/Készlet, mind a Növénytermesztés Programban.
Az egyes mozgásokról a bevét- vagy kivét bizonylatok kinyomtathatóak. A Növénytermesztés Programban külön lekérdezhetőek - az Anyag felhasználási kimutatás segítségével - a kijuttatott, illetve hozamolt anyagok akár külön anyagonként, akár táblánként, növényenként, illetve anyagféleségenként (trágya, vegyszer, vetőmag, hozam) összesítve mennyiségben és értékben.

Új fejlesztésünk eredményeként három különböző összekötési lehetőséget biztosítunk a rendszerben:

- Az első esetben a Növénytermesztés Program a - Cégünk által fejlesztett és megvásárolható- Raktár Programmal van összekapcsolva úgy, hogy a felhasználó nem rendelkezik AGROORG Készlet Programmal.
.-A második esetben a Növénytermesztés Program szintén a - Cégünk által fejlesztett és ha nem rendelkeznek vele, megvásárolható- Raktár Programmal van összekötve, de emellett az AGROORG Készlet Program is használatban van.
-A harmadik esetben a Növénytermesztés Program közvetlenül a Készlet Programmal van összekötve

A Növénytermesztési Programunkat fejlesztő és kiszolgáló munkatársaink várják szíves érdeklődésüket az Önök által ismert elérhetőségeinken, valamint bemutatják az AGROMASHEXPO-n (2017.01.25. és 01.28. között) a HUNGEXPO vásárterületen a G pavilonban a 101/D kiállítási standunkon.

Vissza

Vissza a főoldalra
/
1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu