AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Fejlesztés Vetőmag Termelő és Forgalmazó partnereink számára!
AGROORG, 2017/01/10 11:11

Fejlesztést végeztünk vetőmag termelő és forgalmazó partnereink számára!

Fejlesztés Vetőmag Termelő és Forgalmazó partnereink számára!

A fejlesztés eredményeként lehetőség van a készlet és raktár programunkban a bevételi és kiadási bizonylatok rögzítésekor fémzárjegy-számok megadására, ezáltal lehetővé vált a fémzárjegy-számonkénti raktári és készletnyilvántartás. Az egyes fémzárjegy-számokhoz tartozó mozgások nyomon követhetőek, listázhatóak, hogy adott fémzárjegy-számmal mely ügyféltől mikor milyen mennyiségben jött vetőmag, illetve, hogy mely ügyfélhez mikor és milyen mennyiségben került az értékesítésre. Értékesítéskor a pénzügyi rendszerünkből kiállított számlák esetében megmutatja a program, hogy melyik fémzárjegy-számból milyen mennyiségben található készleten vetőmag és kiválasztható, hogy ezekből melyiket szeretnénk értékesíteni, így a számlán automatikusan megjelenik a fémzárjegy-szám is.

Továbbfejlesztett programjaink kapcsolódnak az általunk fejlesztett és a vállalkozások ügyviteli-számviteli tevékenységét teljes egészében kiszolgáló, valamint a termelést és gazdálkodást támogató további szoftver termékeinkhez.

Munkatársaink várják szíves érdeklődésüket elérhetőségeinken, valamint bemutatják szoftvereinket az AGROMASHEXPO-n (2017.01.25 és 01.28. között ) a HUNGEXPO vásárterületen a G pavilonban a 101/D standunkon is.

Vissza

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Digitális permetezési napló

Jelenlegi információink alapján a digitális permetezési napló bevezetésének ideje idén július 1-ről következő év január 1-jére tolódott.

bővebben

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Kollégáink a járványveszélyre való tekintettel választásuk szerint , -de nem kötelezően -home office-ban dolgoznak. Telefonszámukat partnereink ismerik, azok nyilvánosak és honlapunkon is elérhetők. Partnereinket a már megszokott módon távoli eléréssel, - vagy ameddig a jogszabályok nem tiltják - kívánságuk szerinti telephelyen szolgáljuk ki. Cégünk - mint eddig is mindig- a járvány időszakában is biztosítja partnerei számára a zavartalan, teljes körű kiszolgálást.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu