AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-partner

  • Ügyfelenként és termékenként, valamint évenként megadható egy hitelkeret, amelynek terhére az ügyfél vásárolhat.Ez történhet az AGRO-store (készlet ) programmal összeköttetésben, amikor az értékesített cikkek automatikusan készletcsökkentő tételként megjelennek.
  • A vásárlásról számla készíthető. A kibocsátott számlák után időszakonként integrátori kamatot számol a program, a számla teljesítési dátumától, illetve a számlára történt előző kamatszámítás végétől, a kamatszámítási periódus végéig.A kamatszámítás futtatása előtt megadható a kamat mértéke, valamint a 3 havi BUBOR mértéke.
  • A kiszámított kamatokról kamatlevél nyomtatható. Amikor megtörténik az elszámolás az ügyféllel, akkor egyszeri integrátori díj számítható, amelyről szintén számla készíthető. A számlázási adatok, illetve az integrátori kamat összegei átadhatóak az AGRO-finance (pénzügy-főkönyv) programnak.

 

 

AGRO-partner

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

2018.Őszi kiállításaink és saját rendezvényeink

2018. őszén is részt veszünk a Bábolnai Gazdanapokon és megtartjuk saját szervezésű rendezvényeinket is

bővebben

GDPR tájékoztató

Az AGROORG elkészítette és honlapjára az Ajánlatkérések és a Hírlevél menüpontokba feltöltötte az Adatvédelmi tájékoztatót.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu