AGROORG
belépés/Regisztráció

Termelés támogatásárlista

/

AGRO-partner

  • Ügyfelenként és termékenként, valamint évenként megadható egy hitelkeret, amelynek terhére az ügyfél vásárolhat.Ez történhet az AGRO-store (készlet ) programmal összeköttetésben, amikor az értékesített cikkek automatikusan készletcsökkentő tételként megjelennek.
  • A vásárlásról számla készíthető. A kibocsátott számlák után időszakonként integrátori kamatot számol a program, a számla teljesítési dátumától, illetve a számlára történt előző kamatszámítás végétől, a kamatszámítási periódus végéig.A kamatszámítás futtatása előtt megadható a kamat mértéke, valamint a 3 havi BUBOR mértéke.
  • A kiszámított kamatokról kamatlevél nyomtatható. Amikor megtörténik az elszámolás az ügyféllel, akkor egyszeri integrátori díj számítható, amelyről szintén számla készíthető. A számlázási adatok, illetve az integrátori kamat összegei átadhatóak az AGRO-finance (pénzügy-főkönyv) programnak.

 

 

AGRO-partner

 

 

 

 

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu