AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Online számlázás tájékoztató
AGROORG, 2018/06/18 09:33

Az AGROORG elkészítette az online számlázáshoz szükséges programmódosításokat.

Tájékoztató az online számlázáshoz kapcsolódó program módosításainkról


Tisztelt Partnerünk!


Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy az Önök által használt AGRO-finance (Win. Pénzügy-főkönyv), AGRO-dry (Szárítási szolgáltatás), AGRO-service (Mezőgazdasági szolgáltatás) szoftverekhez az online számlázás 2018.július 1-i bevezetésével összefüggő módosítást készítettünk.

Az erre vonatkozó értesítést valamennyi, a fenti szoftvereink használatára jogosult partnerünknek megküldtük. Amennyiben az Önök Cége jogosult felhasználója ezeknek a programjainknak és ezt az értesítést valamilyen okból nem kapták volna meg, kérjük haladéktalanul jelezzék Cégünknek.

A program tesztelése során azt tapasztaltuk, hogy a NAV fogadó felülete rendkívül érzékeny a feltöltött adatok struktúrájára, megfelelő formátumára (adathossz, vessző, pontok, space-ek, hiányzó adatmezők, nagybetű, kisbetű stb….).Ilyen esetekben a fogadó felület hibaüzenettel utasítja vissza a számla feltöltését.

Azért, hogy a július 1-i induláskor az Önök Cégénél ne keletkezzen tömegesen hibásnak jelzett és ezért a NAV által be nem fogadott számla, javítandó probléma különös indokolt, hogy a partnereinknek a most megküldött program módosítást betöltsék és azt nagyszámú saját adatukkal hosszabb ideig és alaposan teszteljék, megismerjék, rutinszerű használatát begyakorolják.

Nagyon fontos az is, hogy a tesztelés során szerzett tapasztalataik alapján a törzsadataikat alaposan ellenőrizzék és módosítsák olyan módon, hogy azt a NAV tömeges hibajelzés nélkül befogadja.
Mivel a NAV eddigi utolsó program módosítása június 14-én este jelent meg és előfordulhat, hogy még továbbiak is megjelenhetnek, valamint mert Cégünk az partnereink hibajelzései alapján program módosítást küldhet, nagyon fontos, hogy az általunk küldött/küldendő program módosításokat-a szokásos mentés után-haladéktalanul töltsék fel.

További technikai részleteket az érintett AGROORG szoftverek jogosult partnereinek küldött program módosítás kísérő levele tartalmaz.

A NAV ezen a weboldalon https://onlineszamla-test.nav.gov.hu/ biztosít online felületet a cégek saját adataival történő teszteléshez és begyakorláshoz.

Kérjük, hogy a partnereinknek megküldött teszt program feltöltése, használata során felmerülő bármely problémájukat haladéktalanul jelezzék munkatársainknak.

Tisztelettel:

Lantos Krisztina
ügyvezető

Vissza

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu