AGROORG
belépés/Regisztráció

Hírek - Meghívók

Fejlesztés Vetőmag Termelő és Forgalmazó partnereink számára!
AGROORG, 2017/01/10 11:11

Fejlesztést végeztünk vetőmag termelő és forgalmazó partnereink számára!

Fejlesztés Vetőmag Termelő és Forgalmazó partnereink számára!

A fejlesztés eredményeként lehetőség van a készlet és raktár programunkban a bevételi és kiadási bizonylatok rögzítésekor fémzárjegy-számok megadására, ezáltal lehetővé vált a fémzárjegy-számonkénti raktári és készletnyilvántartás. Az egyes fémzárjegy-számokhoz tartozó mozgások nyomon követhetőek, listázhatóak, hogy adott fémzárjegy-számmal mely ügyféltől mikor milyen mennyiségben jött vetőmag, illetve, hogy mely ügyfélhez mikor és milyen mennyiségben került az értékesítésre. Értékesítéskor a pénzügyi rendszerünkből kiállított számlák esetében megmutatja a program, hogy melyik fémzárjegy-számból milyen mennyiségben található készleten vetőmag és kiválasztható, hogy ezekből melyiket szeretnénk értékesíteni, így a számlán automatikusan megjelenik a fémzárjegy-szám is.

Továbbfejlesztett programjaink kapcsolódnak az általunk fejlesztett és a vállalkozások ügyviteli-számviteli tevékenységét teljes egészében kiszolgáló, valamint a termelést és gazdálkodást támogató további szoftver termékeinkhez.

Munkatársaink várják szíves érdeklődésüket elérhetőségeinken, valamint bemutatják szoftvereinket az AGROMASHEXPO-n (2017.01.25 és 01.28. között ) a HUNGEXPO vásárterületen a G pavilonban a 101/D standunkon is.

Vissza

Vissza a főoldalra
/

Hírek - Meghívók

Cégünk zavartalan működése járvány idején

Dolgozóinknak lehetővé – de nem kötelezővé – tettük az otthoni (home office) munkavégzést. Mindnyájan (szoftver betanítók és programozók) rendelkeznek azokkal a szükséges eszközökkel, számítógépekkel és szoftverekkel (skype, viber messenger elérhetőséggel), amelyek lehetővé teszik számukra az Önök megszokott minőségű, zavartalan távoli kiszolgálását, valamint a folyamatban lévő aktuális szoftver fejlesztések folytatását.

bővebben

Egy hónapja kényszerkaranténban. Aktualitások....

Már egy hónapja vagyunk - Önök és mi is - az elmaradhatatlan munka mellett kényszerkaranténban. Akkor küldtük meg Önöknek a levelünket a karanténból a Cégünket és partnereinket közösen érintő változásokról, és a tavaszi rendezvényeinkről, hogy az Önökkel történő személyes találkozás örömünnepéről márciusban le kellett mondanunk. Továbbra is reméljük az őszi találkozásainkat Bábolnán és Cégünk saját rendezvényein, addig is engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánjuk a Mezőhír”-ben frissen megjelent cikket is, amely Cégünk több évtizedes történetét írja le a kezdetektől a következő időszakra tervezett fejlesztéseinkig.

bővebben

további hírek

1148 Budapest XIV. Vezér út 164/a Tel.: +36-1-252-7513, +36-1-383-7738 Fax: +36-1-469-0314,
Win. ügyvitel: +36-1-469-0313, E-mail:
agroorg@t-online.hu , info@agroorg.hu